K-LINGUA

Šta je video tečaj korejskog jezika?

K-lingua je napravljen sa ciljem da omogućimo što više ljudi da uče jezik na jednostavan i fleksibilan način. Učite korejski bilo kad i bilo gdje uz direktnu podršku učitelja.

Video tečaj korejskog jezika A1/A2

Prijavom na video kurs dobijate 24/7 pristup našoj video kurs platformi i direktnoj podršci učitelja za bilo kakva pitanja. Vaš učitelj će Vas podržati na svakom koraku da dobro naučite korejski jezik.

Na platformi imate pristup video časovima koje smo posebno snimili da možete sudjelovati i vježbati kao da se nalazite na času sa učiteljem. Uz video časove imate i listu vokabulara i zadaće koje ćete moći slati direktno učitelju za provjeru.

Možete se već sad upisati i početi učiti na našoj video platformi. Nakon što se pretplatite i napravite svoj nalog, moći ćete pristupiti svim video časovima, vježbama i direktnoj podršci učitelja preko WhatsApp.

CIJENA: 20 EUR mjesečno

Write your awesome label here.
Upalite snimak da vidite kako izgleda video platforma.

Upis je u toku!

Probajte besplatno i ako želite da nastavite, možete se upisati za 20 EUR mjesečno.

Vaš učitelj

Kim Kwan Ho je rođen u Koreji, ali već preko 20 godina živi u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, smjer Engleski jezik i književnost. Profesionalno se bavi podučavanjem korejskog jezika već tri godine i također širi sadržaj o korejskoj kulturi i jeziku preko svojih ličnih i profesionalnih profila na društvenim mrežama.
Write your awesome label here.

Upis je u toku!

Pridružite se dok ima mjesta i krenite učiti za samo 20EUR mjesečno.

Za upis i dodatne informacije, pošaljite mail na adresu: bhs@klingua.com ili preko WhatsApp +387 62 126 935